Lorem ipsum dolor sit amet

ΜΠΑΝΙΟ – ΚΟΥΖΙΝΑ
Όταν ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια για ανακαινίσεις, οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού θέλουν μια μακροχρόνια εμφάνιση. Κανείς δεν θέλει η κουζίνα ή το μπάνιο του να φαίνεται απαρχαιωμένο μέσα σε λίγα χρόνια.

Η γνώση των τάσεων μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε δαπανηρά λάθη. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις, επειδή στον Περιστερίδη γνωρίζουμε ποιες είναι αυτές και μπορούμε να σας διασφαλίσουμε ότι δεν θα μετανιώσετε για τις επιλογές σας αργότερα.Οι τάσεις είναι ουσιαστικά ένας δείκτης του τι είναι σημαντικό για τον καταναλωτή, καθώς και του τι συμβαίνει στον τομέα της καινοτομίας και τεχνολογίας αλλά και στη βιομηχανία. Στον Περιστερίδη αγαπάμε τα όμορφα πράγματα και βεβαιωνόμαστε ότι αυτά τα όμορφα πράγματα είναι λειτουργικά, φιλικά προς το περιβάλλον, υπεύθυνα και βιώσιμα. Οι καταναλωτές μας πλέον τα θέλουν όλα και καλά κάνουν.
Αλλά το να πηγαίνεις με αυτό που είναι τώρα της μόδας, σύντομα μπορεί να σου γίνει βάρος. Το σημερινό μοντέρνο μπορεί να γίνει κουραστικό αύριο πολύ γρήγορα. Κανείς δεν θέλει να χάσει χιλιάδες ευρώ σε μια ανακαίνιση μόνο για να ανακαλύψει ότι οι σχεδιαστικές επιλογές του είναι περαστικές.


Πρέπει να αναδιαμορφώσεις το πώς θέλεις να είναι το σπίτι σου, πώς θέλεις να ζεις, να μην σκέφτεσαι τις τάσεις ή την αξία μεταπώλησης. 

Στον Περιστερίδη θα σας βοηθήσουμε στρατηγικά να πάρετε αυτές τις αποφάσεις για να το εξατομικεύσετε, αλλά και να το διατηρήσετε κλασικό και διαχρονικό.
Για παράδειγμα η κατάρριψη των τοίχων που κάποτε τους έκλειναν έχει δημιουργήσει νέες σχεδιαστικές προκλήσεις. Οι κουζίνες έχουν γίνει τόσο εμφανείς. Η κουζίνα δεν είναι πιασμένη πια. Είναι μπροστά και στο κέντρο. Αρκετοί σχεδιαστές λένε ότι το πιο δημοφιλές στυλ σχεδιασμού είναι το μεταβατικό, ένα μείγμα δηλαδή παραδοσιακών και μοντέρνων στοιχείων.
Βρισκόμαστε στη βιομηχανία μπάνιου πάρα πολλά χρόνια, καθιστώντας τον Περιστερίδη μία από τις πιο αξιόπιστες και πιο έμπειρες εταιρείες μπάνιου και κουζίνας. Είμαστε επίσης στην πρώτη γραμμή της ανακαίνισης κουζίνας και μπάνιου. Με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και τεχνικές γνώσεις, βοηθάμε τους πελάτες μας να αγοράζουν ποιοτικά προϊόντα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και εκθεσιακού χώρου - από ντιζάιν ντουζιέρες και σκεύη κουζίνας μέχρι νεροχύτες και νιπτήρες - που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες ανακαίνισής τους.


Έτσι, μόλις αγοράσατε το σπίτι των ονείρων σας και έχετε περιορισμένα χρήματα για να ανακαινίσετε - αλλά δεν ξέρετε ποιο δωμάτιο πρέπει να ανακαινίσετε πρώτα; Η ανακαίνιση της κουζίνας ή του μπάνιου έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο που ζείτε σε έναν χώρο, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό δωμάτιο για να επενδύσετε για τις ανάγκες σας. Τόσο οι κουζίνες όσο και τα μπάνια μπορεί να είναι δαπανηρά και δύσκολο να ανακαινιστούν οπότε εάν ανακαινίζετε για να πουλήσετε, η κουζίνα θα πρέπει πιθανώς να είναι η πρώτη στη λίστα σας, επειδή μια λαμπερή καινούργια κουζίνα θα ευχαριστήσει τους πιθανούς αγοραστές και θα προσθέσει στην αξία του ακινήτου σας.
Αντίθετα, αν σκοπεύετε να παραμείνετε σταθεροί, το μπάνιο κερδίζει γιατί λίγη πολυτέλεια στον υγρό αυτό χώρο θα είναι αυτό που χρειάζεστε για να ηρεμήσετε το σώμα και την ψυχή σας καθημερινά.

Οι επιλογές που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Περιστερίδης ισορροπούν απαλά την οπτική αισθητική και τα στοιχεία του μπάνιου για να επιτύχουν ένα λειτουργικό αλλά ελκυστικό σχέδιο.
Η κουζίνα σας είναι η πιο πολυσύχναστη περιοχή στο σπίτι σας. Από τη φιλοξενία των φίλων σας έως τη βοήθεια των παιδιών σας με την εργασία τους, περνάτε τον μέγιστο χρόνο της ημέρας σας στην κουζίνα. Ίσως δεν υπάρχει κανένας άλλος χώρος του σπιτιού που να καθορίζει τον τρόπο ζωής σας όσο η κουζίνα. Είναι επίσης η περιοχή που υφίσταται μέγιστη φθορά λόγω όλων των λιπαντικών και της υγρασίας στην οποία εκτίθεται. Στον Περιστερίδη είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική φήμη που δημιουργήσαμε για λειτουργικές και αισθητικά ευχάριστες ανακαινίσεις κουζίνας.
Για οτιδήποτε χρειασθείτε στο μπάνιο ή την κουζίνα σας μπορείτε να βασιστείτε στην ομάδα μας. Η δέσμευσή μας για ικανοποίηση πελατών μας βοήθησε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Για ανακαινίσεις μπάνιου, κουζίνας δεν χρειάζεται να ψάξετε αλλού. Εμείς στον Περιστερίδη είμαστε υπερήφανοι που απολαμβάνουμε την υποστήριξή σας.
Καλέστε μας σήμερα και ξεκινήστε με το έργο ανακαίνισής του σπιτιού ή του εργασιακού σας χώρου.