Γιατί Εμάς ;

Δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα η απορία αντιμετωπίζετε.

Στόχος μας είναι η άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με σεβασμό στις ανάγκες του, επιλέγοντας μέσα από χιλιάδες προϊόντα υψηλής ποιότητας, απόδοσης, αρτιότητας και ανθεκτικότητας που διαθέτουμε στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. 

Η Ιστορία μας

Η Εταιρεία Περιστερίδης ιδρύθηκε το 1991 από τον Δημήτρη Περιστερίδη, πτυχιούχο μηχανολόγο μηχανικό με πολυετή εμπειρία στις μηχανολογικές μελέτες και εγκαταστάσεις καθώς και την την ανακατασκευή (Μελέτη - Επίβλεψη – Υλοποίηση) ιδιωτικών και δημόσιων κτηρίων.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία, αντιπροσωπεύοντας αναγνωρισμένους οίκους του χώρου και προσφέροντας αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες ενός νοικοκυριού έως και μιας βιομηχανίας, χτίζοντας αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια πλούσια γκάμα από προϊόντα που αφορούν την ύδρευση, την άρδευση, την θέρμανση, τον κλιματισμό, τα ηλιακά, την τεχνολογία νερού, ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών ειδών και εργαλείων για DIY χρήστες και επαγγελματίες καθώς και μεγάλη ποικιλία σε πλακάκια και είδη υγιεινής.

Peristeridis : I istoria mas
Για ποιόν δημιούργησε το δίκτυό της η Εταιρεία Περιστερίδης;
Για τον Ιδιώτη, για τις Επιχειρήσεις και τον κόσμο γύρω τους.

Και επειδή γνωρίζουμε ότι οι επαγγελματίες και οι DIY Ιδιώτες έχουν ανάγκη να βρουν σε εμάς αυτό που ψάχνουν, όλα όσα κάνουμε αφορούν τους πελάτες μας. Αυτά τα λόγια αντηχούν με συνέπεια από την ηγεσία μας. Είναι ένας πυλώνας του σκοπού μας και αποτελούν το πάθος των εργαζομένων μας. Φτάνουμε πέρα από τα προϊόντα μας, συνδέοντας τους πελάτες μας με το τι κάνουμε και γιατί έχει σημασία.

Καθώς γιορτάζουμε τα 30 χρόνια της εταιρείας Περιστερίδης, έχουμε τη δύναμη να γράψουμε το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της εταιρείας μας. Έχουμε δουλειά ακριβώς επειδή οι πελάτες μας εκτιμούν το ότι αντιπροσωπεύουμε αναγνωρισμένους οίκους του χώρου και προσφέρουμε αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη. Παρέχουμε ανώτερες εμπειρίες μέσω των προϊόντων μας. Ό, τι κάνουμε, χτίζουμε πάνω σε ένα ισχυρό δίκτυο, συστήματα και θεμέλια διαδικασιών. Η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων που παραδίδουμε είναι υψίστης σημασίας.

Είμαστε Λύτες Προβλημάτων

Είμαστε Μηχανολόγοι Μηχανικοί

Είμαστε Τεχνολόγοι

Είμαστε Κοινοτόμοι

Οι 'Ανθρωποι μας

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από μηχανολόγους μηχανικούς, πτυχιούχους θετικών επιστημών, ηλεκτρονικούς μηχανικούς, μηχανικούς φυσικών πόρων και περιβάλλοντος, εξιδεικευμένους τεχνικούς και ένα δίκτυο καταρτισμένων υπαλλήλων ικανό να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση για κάθε πελάτη.
Στην Εταιρεία Περιστερίδης αγκαλιάζουμε την προσωπική ανάπτυξη και δεν οδηγούμαστε από το εγώ αλλά από τα επιτεύγματα. Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας ο ένας απέναντι στον άλλον αλλά και απέναντι στους πελάτες μας.
Ο λόγος μας είναι το συμβόλαιό μας. Σεβόμαστε και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, επικοινωνώντας ανοιχτά, ειλικρινά και άμεσα. Πιστεύουμε ότι η ακεραιότητα είναι ο πυρήνας αυτού που είμαστε. Καθιερώνει την εμπιστοσύνη που είναι κρίσιμη για τις σχέσεις που έχουμε. Δεσμευόμαστε να κάνουμε το σωστό και να ακολουθούμε υγιείς επιχειρηματικές πρακτικές όταν αντιμετωπίζουμε τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους ιδιοκτήτες και τους ανταγωνιστές μας.

Στόχος Μας

Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η πίστη και η προσήλωση στο όραμά μας! Να συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας. Να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι μέσω της εκπαίδευσης του προσωπικόυ μας καθώς και στο να επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η υπευθυνότητα, η αξιοπιστία και η ποιότητα είναι οι αρχές πάνω στις οποίες βασίζεται ολόκληρο το πλαίσιο των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε τα οποία αποτελούν τη βάση μας,Είμαστε ευέλικτοι ακριβώς επειδή ενεργούμε γρήγορα και αναλαμβάνουμε κινδύνους κάθε μέρα. Βλέπουμε την κρίση και την αλλαγή ως ευκαιρίες και όχι ως απειλές.
Η αλλαγή μας δίνει ενέργεια. Δουλεύουμε σκληρά, αναλαμβάνουμε δράση και αναλαμβάνουμε προσωπική ευθύνη για την ολοκλήρωση των εργασιών μας. Οι ενέργειές μας παράγουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Όλα όσα κάνουμε βασίζονται στα ισχυρά θεμέλια των εταιρικών αξιών μας.