Οι αγορές σας μέσω του peristeridis.com μπορούν να γίνουν με τους παρακάτω τρόπους:

Παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση Θεοτοκοπούλου 7, στον Κουμπέ Χανίων, ΤΚ. 73100 χωρίς έξοδα μεταφορικών ανεξαρτήτως κόστους, όγκου και βάρους.

Παραλαβή από το πρακτορείο μας στην Αθήνα.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το συνεργαζόμενο πρακτορείο μας στην Αθήνα ΔΩΡΕΑΝ ανεξαρτήτως όγκου και βάρους.

Αποστολή μέσω ACS courier

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στην πόρτα του σπιτιού σας.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, εισάγετε τη διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία, σας αποστέλλεται αυτόματα email με την ανάλυση της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο.

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται την εργάσιμη ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας (πιθανότατα και αυθημερόν), κατά την οποία όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι διαθέσιμα για αποστολή, και η παραγγελία έχει εξοφληθεί.

Η διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος φαίνεται στην ιστοσελίδα με την περιγραφή του. Εξαντλημένα προϊόντα έχουν άγνωστο χρόνο διαθεσιμότητας.

Ο χρόνος παράδοσης του δέματος εξαρτάται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) και συνήθως είναι 1-3 εργάσιμες μέρες μετά από την αποστολή του. Σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά ή σε περιόδους έκτακτων συνθηκών ή μεγάλου φόρτου εργασίας των εταιρειών courier, ο τελικός χρόνος και το κόστος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιηθούν. Στους χρόνους παράδοσης δε συνυπολογίζονται σαββατοκύριακα και αργίες.

Αποστολή με μεταφορική

Εφόσον συντρέχουν συγκεκριμένοι λόγοι μπορεί  να χρησιμοποιηθούν παραδοσιακές μεταφορικές εταιρίες για την αποστολή των εμπορευμάτων κατόπιν συνεννόησης.

Μπορείτε να δείτε το ύψος των μεταφορικών σας στο συγκεντρωτικό παραγγελίας πριν φτάσετε στο τελευταίο βήμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ. 2821090070